Katalogi
0
Ostoskori

Tietoa Meistä

Team photo

Me Trodolla haluamme että autonomistajat ja -harrastajat löytävät parhaimmat ja laadukkaimmat uudet osat autoonsa. Uskomme että olemme oikea valinta sinulle, joka haluat löytää oikeat osat edullisesti ja nopeasti. Tiedämme että monet autonomistajat ja -harrastajat tuntevat autonsa hyvin ja haluavat pitää siitä huolta. Kun autonne tarvitsee varaosia – olemme palveluksessanne. Haluamme omalta osaltamme taata teille miellyttävän ja turvallisen ajokokemuksen ensiluokkaisten varaosiemme ansioista. Mikäli tiedätte vain autonne rekisterinumeron tai merkin – ei se ole este. Autamme teitä löytämään oikean osan ammattitaitoistemme teknikkojen avulla sekä annamme teille teknistä neuvontaa osiin liittyen. Yhteistyökumppaniemme ansiosta toimitus on nopeaa ja vaivatonta.

Valikoimamme kostuu seuraavista kategorioista: Akut, Moottori, Pakoputkisto, Suodattimet, Jarrut, Autosähkö. Päivitämme tuotelistaa jatkuvasti ja voit olla varma että löydät juuri sinulle sopivan osan. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja tunnettujen autovaraosa valmistajien osia kuten Bosch, Brembo, Sachs, TRW, Febi Bilstein, ATE, Hella, LuK, Valeo sekä monia muita. Autosi merkillä, mallilla tai iällä ei ole väliä – löydät oikean osan nopeasti ja vaivattomasti.

Haluamme säästää sinut vaivalta jonka käyttäisit etsiessä varaosia myymälästä, jonottomalla asiakaspalvelutiskillä tai maksamalla ylimääräistä huoltamoille samasta osasta. Tilaamalla osat kauttamme säästyt turhalta vaivalta ja mikä parasta osa sopii täydellisesti autoosi. Voit myös vertailla eri valmistajien osia ja niiden ominaisuuksia löytääksesi parhaimman tuotteen juuri sinun tarpeisiin. Lisäämme uusia tuotteita jatkuvasti katalogiimme ja priorisoimme tuotevalikoiman laajuuden. Näin palvelemme tarpeitasi paremmin ja pidämme asiakastyytyväisyyden korkeana.

Siitä lähtien kun aloimme kehittymään yrityksenä ja kasvutarinamme sai alkunsa olemme iloksemme huomanneet korkean asiakastyytyväisyyden niin ensi- kuin palaavien asiakkaidemme keskuudessa. Olemme varsin ylpeitä saavutuksestamme ja se on osoittanut että palvelumallimme on oikea Suomen ja Pohjoismaiden markkinoilla. Parannettavaa toki aina löytyy ja teemme kaikkemme jotta olisimme joka päivä parempi asiakaslähtöisestä näkökulmasta.

Kuten monet alat, myös meidän alamme on hyvin kilpailtu. Tämän takia haluamme erottua kilpailijoistamme juuri asiakaskokemuksen ansioista. Monet kilpailijamme ovat ulkoistaneet asiakaspalvelunsa muualle jolloin heillä ei ole kaikkia tietoja tuotteista tai lähetyksestä saatavilla, eikä heillä ole samanlaista teknistä osaamista kuin meillä. Me takaamme teille että autamme teitä kaikissa kysymyksissänne.

Löydätte ostoehdot täältä, sekä toimitusehdot täältä.

Mukavia ostohetkiä!